Täysruokosokerimakeisemme ovat terveellisempää makeaa. Kotimaisten pienyritysten rakkaudella ja vankkumattomalla ammattitaidolla valmistamat makeisemme ovat oivallinen valinta hyvän mielen herkkuhetkiin. Lisäaineettomat makusteltavamme ovat karkkipäivän kunkkuja, jotka saavat koko perheen makuhermot helisemään. Parempi valinta – mausta tinkimättä!

Tiesitkö tämän täysruokosokerista? Täysruokosokeri valmistetaan sokeriruo’osta hellävaraisesti puristetusta mehusta, joka kuivataan miedolla lämmöllä. Kuivattu sokeriruokomehu jauhetaan täysruokosokeriksi ja pakataan meidänkin makeistemme valmistamista varten – terveellisempien herkkuhetkien mahdollistamiseksi. Koska täysruokosokeria ei valkaista, kiteytetä tai sen kummemmin muutenkaan prosessoida, ovat siinä kaikki sokeriruo´on arvokkaat ravintoaineet visusti tallella. Valkoista sokeria merkittävästi paremman ravinnetiheytensä vuoksi täysruokosokeri on terveellisempää makeaa ja siitä valmistettuja makeisia kelpaakin nautiskella isolla ilolla ja hyvillä mielin.

Anjan Luontoherkun makeiset ovat kotimaisten pienyritysten sydämellisiä taidonnäytteitä, jotka valmistetaan tavallista makeistuotantoa terveellisemmistä aineksista, ilman lisäaineita. Mainetta niittäneiden ja kehuja kahmineiden makeistemme raaka-aineena komeileva täysruokosokeri antaa herkuillemme erityisen täyteläisen ja pehmeän maun. Maista ja ihastu ikihyviksi!