Terveellisempää makeaa hyvän mielen herkkuhetkiin! Kokonaisvaltaisesti hyvää tekevää spelttikuitua sisältävä Anjan Lakritsi (joka aiemmin tunnettiin nimellä ”Intiaanilakritsi”) hellii makuhermojen lisäksi vatsaa. Herkkujen aatelistoon lukeutuva, suussa sulavan makoisa lakritsimme tekee lähtemättömän vaikutuksen huumaavalla tuoksullaan jo pussia avatessa. Klassikkomaineeseen kivunnut lakritsimme taikoo hymyn huulille ja saa auringon paistamaan risukasankin perukoille!

Valkoista sokeria terveellisemmällä täysruokosokerilla makeutettu lakritsi tuo terveellisempää helpotusta makeannälkään. Täysruokosokeri antaa kotimaisen pienyrityksen rakkaudella valmistamalle herkullemme ainutlaatuisen täyteläisen maun. Haukkaa ja hurmaannu heti!

Anjan lakritsi

Asiakkaamme suosittelee: ”Todellisena lakueksperttinä voin rinta rottingilla todeta, että Anjan lakritsi on minun mielestäni maailman paras makeinen. Se on juuri sopivan makea ja suutuntumaltaan pehmoisen sitkeä. Minulle on kerrottu, että Anjan lakritsi on tavallisia lakuja terveellisempi – mutta mausta sitä ei kyllä mitenkään huomaa!” – Onni

Anjan lakritsin ainesosat: Luomuspelttijauho, täysruokosokeri, tärkkelyssiirappi, lakritsiuute, kristallisuola, lääkehiili, luontainen aromi (anisöljy).