Tiesitkö, että kosolti kehuja keränneet toffeemme eivät lainkaan tartu hampaisiin? Täyteläisen herkullisissa, ihanan pehmeissä toffeissamme täysruokosokerin ainutlaatuinen maku pääsee ihanteellisesti oikeuksiinsa. Ei olekaan ollenkaan ihme, että toffeemme ovat keränneet suuren joukon terveellisempää herkuttelua arvostavia ihailijoita!

Hyvässä toffeessa ei ole mitään pahaa! Laadukkaista raaka-aineista rakkaudella valmistetuissa toffeissamme on monta mainiota makua: makuhermoja heläyttelevä lakritsi, railakkaan raikas karpalo, perinteisen täyteläinen kerma ja Luonnon Voima – tuo todellinen tarmotoffee, joka sopii mainiosti myös vegaanisiin herkkuhetkiin.

Asiakkaamme suosittelee: ”Anjan Luontoherkun kermatoffee maistuu todella täyteläiseltä ja siitä tulikin jo ensimmäisen kokeilukerran jälkeen oma makeissuosikkini. Hyvän maun lisäksi iloitsen suuresti siitä, ettei toffee tartu hampaisiin – ei tarvi pelätä paikkojen irtoamista!” – Jyri

Toffeidemme ainesosina komeilevat: Täysruokosokeri, tärkkelyssiirappi, rasvaton maitojauhe, voi, soijalesitiini ja vanilliini. Lakritsitoffeeta ryydittää lisäksi lakritsiuute ja karpalotoffeeta kuivatut, luomulaatuiset karpalot.

Hampputoffeen ainesosat: Täysruokosokeri, tärkkelyssiirappi, rasvaton maitojauhe, voi, öljyhampun siemenet 5%, soijalesitiini ja vanilliini.

Luonnon Voima -toffeen ainesosat: Täysruokosokeri, glukoosisiirappi, kookosmaitojauhe, kookosöljy, mantelirouhe 5%, herneproteiini-isolaatti, emulgointiaine (soijalesitiini), kristallisuola, macajauhe, inkivääri ja vanilliini.